0

Centralni sesalni sistemi

DRAINVAC

V našem prodajnem programu ponujamo centralne sesalne sisteme kanadskega proizvajalca DRAINVAC za domačo, profesionalno ter industrijsko uporabo s patentiranim odvodnim sistemom za mokro in suho čiščenje.

Preglejte celovito ponudbo centralnih sesalnih sistemov na spletni strani ali v katalogu (PDF, 883 kB) ter izberite sesalni sistem, ki bo zadovoljil vse vaše potrebe. Seveda smo vam pri izbiri kadarkoli na razpolago za dodatne informacije ali nasvete.

Naša ponudba obsega:

  • Domačo uporabo
  • Profesionalno uporabo
  • Sesalne komplete
  • Sesalne vtičnice


CYCLOVAC

Cyclo Vac, svetovni vodja na področju inovacij in zmogljivosti, oblikuje, proizvaja in trži široko paleto visokokakovostnih centralnih sesalnikov, z namenom, da zadovolji potrebe ozaveščenih strank.

Strokovna in vizionarska ekipa Cyclo Vac si prizadeva zagotoviti inovativne izdelke in izjemno kakovostne storitve za stranke. Z več kot 45 leti izkušenj s proizvodnjo centralnih sesalnikov je naše podjetje postavilo standarde učinkovitosti v industriji. Naša ekipa izkušenih strokovnjakov je razvila široko paleto visoko kakovostnih in inovativnih izdelkov. Ker sta izjemna storitev za stranke in medsebojno spoštovanje osnovna elementa zdravega profesionalnega vzdušja in tako tudi uspeha kateregakoli podjetja, je naša ekipa vedno pozorna na potrebe in želje naših strank. Člani ekipe Cyclo Vac, priznani strokovnjaki na več področjih, skupaj ponujajo izdelke vrhunske kakovosti z izjemno zmogljivostjo. Ponosni smo, da ponujamo izdelke in storitve, ki nenehno presegajo pričakovanja.

Vse cene so z DDV.